Opgrader til et nyt badeværelse

Uanset om det er et badeværelse til virksomheder, et gæstetoilet eller dit eget badeværelse, har Uglebjergs VVS stor erfaring med badeværelse installation og renovering. Dit badeværelse er et af de vigtigste rum i huset.
Fra dobbelt skyl toiletter, ny håndvask og brusenicher til installationen af dine vandhaner og rør, kan Uglebjergs VVS give dig et konkurrencedygtigt tilbud og kvalitetsgaranti på et nyt og billigt badeværelse

Kontakt os

Går du med tanker om at renovere dit køkken? 

Er du på udkig efter at renovere dit køkken? Og leder du efter en blikkenslager eller vvs’ere, der har erfaring med installationer af moderne vvs køkkener? Så er vi de rette til opgaven.

Kontakt os for at blive rådgivet om hvordan vi f. eks. kan gøre dine VVS- installationer en del nemmere under køkkenrenoveringen.

Et køkken siges at være hjertet af hjemmet. Det er det sted, hvor familien samles til måltider, samtaler og latter.

Opstår der problemer med at opvaskemaskinen ikke dræner korrekt, vasken er tilstoppet, akutte lækager i vandrør, så er Uglebjerg VVS de rette til at få køkkenet til sig selv igen.

Kontakt os

Ejendomsservice 

Uglebjerg VVS servicerer boligselskaber, boligforeninger, andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, hoteller og private bygninger.

Vores VVS service indeholder 

Flyttelejligheder, udskiftning af håndvaske og lign., renovation og reparation, målerhåndtering, VVS-vagt, vand og varme. 

Kontakt os for at finde frem til det rette samarbejde.                                       

Kontakt os

Varmeinstallationer

Uglebjergs VVS udfører udskiftning og renovering af fjernvarmeanlæg, udskiftning af radiatorer og termostatventiler. 

Vi vejleder og udfører energioptimering af din bolig på Vestsjælland – så ring eller kontakt os ved brug af formularen hvis du ønsker at skifte til fjernvarme som energikilde eller ønsker et serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg.                      

Kontakt os

KONTAK OS

Uglebjerg VVS ApS

Sofievej 7, 4200 Slagelse

Telefon 58 53 55 03
Email: uglebjerg@mail.dk
CVR: 73554713

Leveret af